Helt ud i skoven!

7. april 2016

Torsdag var dagen, hvor jeg tog på seriøs skovtur. Jeg havde købt et årspas til samtlige Nationalparker i USA, så efter at have kørt en times tid fra motellet, nåede jeg frem til Yosemite, som er kræs for naturkendere. Efter at have flashed mit kort i kontrolpunktet, var der stadigvæk 10 mils kørsel ad pittoreske snoede veje inden man er fremme i parkens midte, dalen Yosemite Valley.

Herefter kunne man gå, cykle eller tage en shuttlebus rundt til nogle af parkens naturfænomener. Nogle af dem var så langt væk, at man skulle køre i sin egen bil derud/op.

Jeg så på bjergkæder, klippeformationer, brusende vandfald og vandløb, grønne enge, 100 meter høje og meget gamle træer og masser af ubesmittet rå natur.

Havde det ikke været fordi mit kamera er mobilen, havde jeg lade den blive hjemme på motellet. Yosemite er en fed oplevelse som varmt kan anbefales.