På vej i sydøstlig retning

6. april 2016

Mine dage på hostel (vandrehjem) i San Francisco har været en prøvelse. Jeg er efterhånden blevet så gammel at jeg fravælger denne indkvarteringsform, men som tidligere omtalt, var hotellerne næsten ikke til at betale.

Jeg boede på sovesal med 7 andre gutter, som lod deres vasketøj ligge på gulvet, deres værdigenstande ligge frit fremme, når de var ude og sidste aften var der lidt uro i "receptionen", hvor en ret utilfreds italiener skældte ud på personalet. Jeg gik demonstrativt forbi og sagde "Go to bed!", hvilket udløste det klassiske italienske "håndflip under hagen", som tegn på foragt og ligegyldighed. Der skete dog ikke mere.

Sidste morgen i San Francisco blev brugt på sightseeing med bus. Billedet er fra Lombard street, hvor man har lavet en snoet nedkørsel med 8 hårnålesving, fordi der er tale om nogle ret steje bakker. Kurverne aflaster således trafikanterne.