Afsked med Miami og USA

29. maj 2016

Søndag sov jeg længe til kl. 09.00, hvorefter jeg havde en lille opgave med rengøring af udlejningsbilen. Det var ikke et krav, men jeg har en miljøskade fra militæret der bestyder at jeg godt kan lide at aflevere ting i den tilstand jeg modtog dem i.

Bagefter kørte jeg rundt i Miami en stund, inden jeg begav mig ud på den absolut sidste køretur i USA, denne gang. En times kørsel til lufthavnen i Fort Lauderdale.

Det var lidt sørgmodigt at skulle aflevere bilen, men alting har jo en ende. Udlejningsfirmet havde en minibus som bragte mig til afgangshallen, og nu begyndte den sidste prøve på min tålmodighed.

Flyet skulle afgå kl. 22.00 om aftenen, men var allerede forsinket 45 minutter. Jeg ankom til lufthavnen kl. 18:30, men var først igennem bagage drop, check-in og security incl. body scanner og røntgen af mine sko, kl. 20.45!