Afsted i gråvejr

30. marts 2016

Jeg forlod Danmark onsdag d. 30. marts, kl. 15.10, til tiden. Vejret var ikke noget at råbe hurra for, men humøret steg i takt med timerne i luften. Faktisk har jeg det meget ambivalent med at rejse. Hader at stå i kø, vente og være passiv, men de knapt 11 timers flyvning til Los Angeles gik forbavsende hurtigt. Jeg havde vinduesplads og sad ved nødudgangen så benene kunne strækkes. Så et to film og sov lidt. Der var mad to gange. Anden gang bare en sandwich, serveret halvanden time før landing. Lidt unødvendig, efter min mening. Ville hellere have  haft en øl!

Immigration gik forbavsende let. Stod kun i kø i 20 minutter, hvorefter jeg blev udspurgt lidt om formålet med min rejse. Sært nok blev jeg også overhørt i begreberne "Myokardieinfarkt" og "MRSA" som en slags test af, om jeg nu også var sygeplejerske, som anført i min elektroniske indrejsetilladelse.