Abilene, en lille oase

22. april 2016

Fra Odessa fortsatte jeg ad highway 20, i retning mod Fort Worth. På vejen gjorde jeg et stop i byen Abilene, for at mødes med min veninde, Amy, som er ergoterapeut. Jeg kender hende, fordi jeg har været studentermentor for hende, mens hun tog et semester på Metropol i Danmark. Vi mødtes downtown ved "Monks Coffee", hvor der findes en idylisk lille gårdhave som kan ses på billedet. Det er nok svært at se, men det er vand der løber ned ad væggen, som et vandfald. Det virker meget beroligende.

Det var 5 år siden, Amy var i Danmark. Nu er hun blevet gift med en militærmand fra flyvevåbnet og de har fået en søn. Sjovt at gense hende og få lidt tips til den videre tur.

Abilene er vokset frem som kvægopsamlingspunkt på Texas-Stillehavs jernbanen, og der er angiveligt også fundet lidt olie i byen. Samme eftermiddag genoptog jeg kursen mod Fort Worth.