Grand Canyon, dag 2

16. april 2016

Man kan aldrig få for meget af en god ting, og da heller ikke Grand Canyon.

Min første dag startede som tidliger nævnt med gråvejr, så der var nogle bestemte udsigtspunkter, som jeg gerne ville genbesøge.

Lørdag tjekkede jeg ud fra vandrehjemmet kl. 08.00 og kørte atter de 55 mil (88 km) Williams til Grand Canyon. Jeg skulle alligevel den vej forbi, så jeg tog mig en time out på 4-5 timer for at være ét med naturen.

Grand Canyon er fuld af dyr, som man naturligvis ikke må fodre eller interagere med. Nogle er dog blevet ret vant til mennesker. Fx kom hjorten på billedet ret tæt på, for at æde. Et fantastisk øjeblik.

Efter mit møde med hjorten, kørte jeg ud til en destination, som hedder "Desert view", hvor der er opført et vagttårn i indiansk stil. Herfra kan man tage helt utrolige billeder når solen går ned, men jeg var der ved middagstid og måtte nøjes med at købe et postkort med udsigten i skumringslys.

Derefter fortsatte jeg nordpå, for at opleve Coloradoflodens helt unikke forløb ved byen "Page".