Las Vegas, dag 3

13. april 2016

På billedet: Pariserhjulet "High Roller" ved hotellet "LINQ".

Egentlig burde jeg have forladt Las Vegas efter 3 dage, men udvalget af shows var noget ringe først på ugen, så jeg besluttede mig at blive en dag mere. Jeg kunne dog ikke blive på "Super8", så jeg måtte flytte til "Days Inn", som også er et discounthotel, omend et nøk opad.

Onsdag fik jeg billet til Chriss Angels show "Believe". Han laver nogle sindssyge stunts, forsvindingsnumre og er illusionens mester. Fantastisk show, hvor man efterlades med åben mund og undren. Bagefter var jeg til et stand-up show på "Laugh Factory", en club på hotellet "Tropicana". Det var hyle morsomt.

Gambling siger mig intet, men jeg sluttede alligevel aftenen af med at fodre en enarmet tyveknægt med $ 25, hvorefter jeg til sidst vandt $ 110. På ingen måde en formue, men jeg fik da mine penge igen. Stoppede og tog pengene ud af maskinen. Jeg bliver nok aldrig ludoman.