Las Vegas, dag 2

12. april 2016

På billedet: Hotellet "New York, New York".

Atter ude for at opleve "The Strip", og se på den helt specielle adfærd som folk udviser i Las Vegas. Det virker lidt som en non-stop fest, hvor folk går halvfulde rundt på gaden. Der er en larm, løjer og masser af mennesker. Nogle er udklædt som superhelte, tegnefilmsfigurer, skuespillere osv. De giver børn og barnlige ajæle mulighed for at blive fotograferet sammen med dem.

Jeg har været oppe i tårnet "Stratosphere" ved hotellet af samme navn. Tårnet er 350 meter højt og som om det ikke var nok, er der forskellige forlystelser man kan prøve på toppen af tårnet, med god udsigt over Las Vegas. Der er mulighed for at kaste sig ud i et frit fald, som dog bliver bremset inden man bliver knust. Det koster kr. 1000,- så det gad jeg ikke. Så har de en slags rutsjebane, som vipper ud over kanten, så man sidder og glor næsten lodret ned og tænker "mon det holder". Der er også en karrusel, hvor man får en ordentlig svingtur udover kanten. Men det der fristede mig var en forlystelse, som vi også har i Tivoli (Det Gyldne Tårn). I Las Vegas er der bare det lille aber dabei, at man i "Big Shot" som forlystelsen hedder, bliver skudt op over det 350 meter høje tårn, hvilket rent ud sagt er skide klamt. Man udsættes for G-påvirkning på vej ned, som allermest føles som om, at man springer bungee jump i sine egne tarme! Jeg er i hvert tilfælde glad for at jeg ikke spiste en stor morgenmad inden.